Vork Communicatie blog

Meer lezen?

Veel plezier met mijn berichten over marketing, communicatie, ondernemerschap, kauwtjes, klanten werven, creativiteit en social media.

Creatieve en slimme marketing volhoudtechnieken

Je marketing volhouden, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je je zelfgekozen acties ook echt gaat DOEN? Ik geef je zeven creatieve en slimme methodes die je daarvoor in kunt zetten.

Keuzes maken moet helemaal niet

Waarom ik hier een andere mening over heb dan de meeste marketeers en ondernemerscoaches

Zelf aan de slag met SEO voor je bedrijf

Als je op pagina 1 van de Google zoekresultaten staat, trek je veel bezoekers naar je site. In deze blog lees je wat je zelf kunt doen aan je SEO voor goede vindbaarheid én zichtbaarheid. Zoekmachine optimalisatie.

Zet door op iedere toenadering

Een van de belangrijkste adviezen op het gebied van acquisitie en marketing die ik ooit zelf heb gekregen is: zet door op iedere toenadering.

Lees je deze nieuwsbrief nooit? Bespaar mij geld en meld je af!

Ik weet niet of het nou slim was of juist niet. Ik deed het impulsief en kan er nu niets meer aan veranderen. Gisteren verzond ik mijn nieuwsbrief die als volgt begon: Lees je deze nieuwsbrief nooit? Bespaar mij geld en meld je af!

Interactie: het toverwoord voor je marketing

Het woord 'interactie' duikt overal op, en dat is terecht. Want zonder interactie geen effect. Maar wat is het precies?

Hoe onderneem je zo duurzaam mogelijk?

Je kunt het over duurzaamheid hebben, of je kunt duurzaamheid DOEN. Op het platform Verschil in Zaken blog ik over de dingen die ik leer, onderweg naar een duurzame bedrijfsvoering.

Ondernemen is...

Ondernemen is: je successen delen en vieren. Vandaag heb ik dat gedaan met de deelnemers van mijn 100e werkochtend. Ja, echt, de honderdste! Een blog over ondernemen en over marketing natuurlijk.

Manifesteren en hard werken zijn geen tegenstellingen

Het is op het moment een ‘dingetje’ om af te geven op mensen die manifesteren, omdat ondernemen gewoon hard werken is. Heel vreemd. Alsof hard werken en manifesteren tegenstellingen zijn. Maar wat is manifesteren dan wel?

Opnieuw beginnen met je marketing, hoe doe je dat?

Vanochtend sprak ik een ondernemer die een poosje uit de running is geweest. Zij stelde een vraag die ik wel vaker hoor: Hoe begin ik nu weer met mijn social media? Moet ik nu mezelf gaan voorstellen en gaan zeggen dat ik er weer ben? Hoe pak ik mijn marketing weer op?

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...


Zoek op trefwoorden

  • Marketing (52)
  • Authenticiteit (28)
  • Social media (23)
  • Bloggen (13)
  • Stralend Werven (12)
  • Ondernemerschap (12)
  • Site (11)
  • Doelgroep (10)
  • Schrijven (5)
  • Nieuwsbrieven (5)

  • Archief