Blog door Loes Vork over Stralend Werven

Get, er ligt marketing op mijn bord

Mijn naam is Vork, en daarbij denk je waarschijnlijk meteen aan eten. We hebben het liefst iets lekkers op ons bord. Maar als je zelfstandig ondernemer bent, dan ligt er waarschijnlijk ook het een en ander op je bord waar je helemaal geen trek in hebt. Ik doel op marketing en social media.


Klopt dat voor jou? Heb je te weinig klanten (of niet de juiste klanten), en worstel je met je online en offline marketing? Wat is er precies aan de hand: heb je er geen zin in, weet je er te weinig van, weet je niet waar of hoe je moet beginnen, heb je het te druk met andere dingen of vind je marketing eigenlijk onethisch?

Stralend werven

Wat er ook aan de hand is, zonder klanten heb je geen bedrijf. Maar leuren met jezelf, dat vindt niemand fijn. Daarom nodig ik je van harte uit om stralend te werven. Om jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij je past, volkomen eigen. Waardoor klanten die echt bij jou passen, jou gaan zien en naar je toe komen. Klinkt dat al wat beter?Praktische marketing dag Stralend Werven

Praktische dag

Regelmatig verzorg ik in Gouda de praktische marketing dag Stralend Werven. In één dag maak je voor jezelf een mini marketingplan. Je formuleert je pitch, of liever gezegd: je straalverhaal. Je leert de basisprincipes van marketing voor dienstverleners, met personal branding als belangrijk onderdeel. En we besteden aandacht aan de verschillende platforms voor social media.

Handig en concreet

Een Vork is praktisch en handig, en dat is ook precies wat je van deze dag mag verwachten. Je ontvangt heel veel praktische tips, je bepaalt je focus en je maakt een overzichtelijk plan met concrete acties om stevig en goed aan de slag te gaan met je marketing.

Voor zelfstandige dienstverleners

Stralend Werven is speciaal bedoeld voor mensen met een eigen bedrijf of praktijk, in een dienstverlenend beroep. Ondernemers die al enkele jaren bezig zijn, maar ook starters hebben er veel profijt van. Het is een dag die je ieder half jaar opnieuw kunt bijwonen, om op gang te blijven met je marketing. Op mijn site lees je reacties van de deelnemers aan de vorige editie.

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van een mail aan loes@vorkcommunicatie.nl. Mail  me ook gerust als je nog vragen hebt! Bellen  kan ook: 06 - 1947 3050

Hartelijke groet uit Gouda!

Loes Vork

Leuk artikel?

Vind je dit artikel interessant? Deel m dan op je eigen social media kanalen.


Zoek op trefwoorden

 • Marketing (52)
 • Authenticiteit (28)
 • Social media (23)
 • Bloggen (13)
 • Stralend Werven (12)
 • Ondernemerschap (12)
 • Site (11)
 • Doelgroep (10)
 • Schrijven (5)
 • Nieuwsbrieven (5)

 • Archief


  Nieuwsbrief

  Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...