Vind jij marketing moeilijk?

Alles is Marketing

Alle dingen die je doet en die zichtbaar zijn voor je klanten, hebben met marketing te maken. Daar hoef je helemaal niet tegenop te zien, want je bent het al aan het doen. Volop.


Alles is Marketing

Veel éénpitters hebben moeite met hun marketing. Vooral zelfstandige ondernemers in de dienstverlening kunnen er enorm tegenop zien om structureel aan de marketing te werken. Geldt dat ook voor jou?

Dan kan het je misschien helpen om te beseffen dát je al voortdurend aan je marketing werkt. Terwijl je het niet in de gaten hebt! Je hebt dagelijks op allerlei manieren contact met je klanten en mogelijke klanten, maar dat gaat vaak gedachteloos. Je verstuurt facturen, je voert gesprekken, je richt je kantoor in, je kleedt je, je maakt offertes, je kiest gelegenheden om te netwerken, je pleegt telefoontjes…

Je doet het al volop

Alle dingen die je doet en die zichtbaar zijn voor je klanten, hebben met marketing te maken. Daar hoef je helemaal niet tegenop te zien, want je bent het al aan het doen. Volop. Het enige wat er nodig is om je marketing en communicatie effectiever te maken, is bewustwording en duidelijkheid.

Word je bewust!

Word je bewust van het doel dat je wilt bereiken, en de manier waarop je daaraan wilt werken. Word je bewust van wat jij precies betekent voor je klanten. Bedenk hoe je dit het beste voor het voetlicht kunt brengen in al die contactmomenten. Word je bewust van al jouw natuurlijke contactmomenten en geef die weloverwogen vorm, steeds op dezelfde, heldere wijze.

Alles is marketing

Alles is marketing. Het doet mij denken aan “Alles is Liefde”. En dat klopt, want het gaat om daadwerkelijke waarde die van groot belang is voor jouw klanten. Zij worden er beter van. Wat geweldig dat jij daar jouw talenten, tijd en energie voor mag gebruiken. Veel plezier met je marketing!Marketing is licht, speels en plezierig

Stralend Werven

Heb je behoefte aan hulp daarbij? Lees dan meer over de praktische marketing dag Stralend Werven in Gouda.  Een inspirerende dag vol tips, ontdekkingen en oefeningen. Je ontvangt alle bagage dien nodig is om je eigen marketingplan te maken. Er is nog plaats!

Lees meer over Stralend Werven

Marketing dag Stralend Werven

 Meld je aan met een mail aan Loes via loes@vorkcommunicatie.nl of bel 06-19473050

Leuk artikel?

Vind je dit artikel interessant? Deel m dan op je eigen social media kanalen.


Zoek op trefwoorden

 • Marketing (52)
 • Authenticiteit (28)
 • Social media (23)
 • Bloggen (13)
 • Stralend Werven (12)
 • Ondernemerschap (12)
 • Site (11)
 • Doelgroep (10)
 • Schrijven (5)
 • Nieuwsbrieven (5)

 • Archief


  Nieuwsbrief

  Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...