Stralend Werven

Zieltogend leuren, of… Stralend werven!

Het voelt heerlijk om iets te doen waar je goed in bent. Ik kan enorm genieten van zo’n ‘werkflow’ waarin je het gevoel hebt dat alles vanzelf gaat en je de ander helpt door het beste van jezelf in te zetten. Op dagen dat ik me persoonlijk niet zo sterk voel, weet ik dat ik weer energie krijg van een goed adviesgesprek of van social media acties die effect hebben. En van een rondje fietsen in de zon.


Loes Vork van Vork Communicatie"Wacht, dit doe ik later wel een keer..."

Maar bij het ondernemerschap horen ook dingen waar je misschien niet zo goed in bent, of waar je geen energie van krijgt. Misschien heb je dat met de promotie van je bedrijf  om je producten of diensten te kunnen verkopen. Effectieve marketing begint (helaas) met ‘dingetjes’ die je ‘nog even’ uit moet zoeken. En die vaak worden uitgesteld of overgeslagen. Ik weet er alles van!

Nog even uitstellen maar

Waarschijnlijk weet je best wat er allemaal in een marketingplan hoort te staan, maar heb je het toch nooit helemaal afgemaakt. Je blijft twijfelen over bepaalde onderdelen. Je hebt praktische vragen. Of misschien voel je je gedwongen om dingen te doen waar je helemaal geen zin in hebt.

Op zoek naar het enthousiasme

Tijdens de praktische ééndaagse marketingtraining Stralend Werven help ik je precies daarmee. Ik leer je hoe marketing werkt, zodat je begrijpt wat de juiste weg is voor jou. En dat is in ieder geval een aanpak die bij je past, waardoor je die met plezier in kunt zetten en vol kunt houden. Dan zorgen je enthousiasme en je constante aanwezigheid ervoor dat je in contact komt met de leukste klanten die je echt goed kunt helpen.  

Praktische tips en een dosis inspiratie

Tijdens Stralend Werven gaan we concreet aan de slag met de onderdelen van het marketingplan die iedereen lastig vindt en graag uitstelt, zoals je pitch, je toegevoegde waarde en social media. Met het uitgebreide werkboek kun je thuis verder om je plan af te maken. Bovendien krijg je een lading praktische tips om het allemaal net wat handiger en effectiever aan te pakken, en inspiratie om de waarde die jij hebt voor je klant voor het voetlicht te brengen.

Meer weten? Je leest alles over Stralend Werven op deze pagina op mijn site. 

Of lees een van mijn andere blog voor tips en inspiratie.

Stralend werven voorbereiding met Loes en Dorotheë

Leuk artikel?

Vind je dit artikel interessant? Deel m dan op je eigen social media kanalen.


Zoek op trefwoorden

 • Marketing (52)
 • Authenticiteit (28)
 • Social media (23)
 • Bloggen (13)
 • Stralend Werven (12)
 • Ondernemerschap (12)
 • Site (11)
 • Doelgroep (10)
 • Schrijven (5)
 • Nieuwsbrieven (5)

 • Archief


  Nieuwsbrief

  Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...