Hoe houd je je marketing in beeld?

M

T   06 19473050

Voor bedrijven:
Structurele ondersteuning op het gebied van communicatie en (online) marketing

Jouw bedrijf heeft geen aparte marketing- of  communicatie-afdeling. De uitvoering van de marketing en communicatie ligt in handen van het directiesecretariaat en/of de directie / het management. Jullie doen het 'erbij' en staan voor de uitdaging om dit consequent en vakkundig te doen, terwijl de andere dagelijkse werkzaamheden ook voortdurend om aandacht vragen.

  • Je hebt behoefte aan iemand die helpt om de huisstijl te bepalen en vast te houden, die een marketingplan maakt, een marketingagenda bijhoudt, perslijsten aanlegt, draaiboeken maakt voor je evenement, enzovoorts;
  • Je hebt behoefte aan iemand die de communicatietaken coordineert en die voor jou overlegt met andere betrokken partijen zoals de sitebouwer, tekstschrijver, ontwerper en fotograaf;
  • Je hebt behoefte aan kennis op het gebied van social media en van efficiente manieren om effectief te communiceren;
  • Er is af en toe of structureel behoefte aan iemand die praktische marketingwerkzaamheden uitvoert of uit laat voeren.

Waar loop je tegenaan?

Marketing en communicatie zijn alleen effectief wanneer het doelgericht, consequent en authentiek wordt aangepakt. Jouw bedrijf moet stelselmatig aandacht besteden aan de marketing. Loopt dat goed bij jullie?

Wat zijn de moeilijkheden die je tegenkomt?

  • Je weet niet wat je moet doen (wat moet je kiezen, wat heeft effect?)
  • Je weet niet hoe je het moet doen (kennis en vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van social media)
  • Je hebt moeite om te omschrijven wat jouw diensten waard zijn voor je klanten 
  • Je vraagt je af hoe je je moet onderscheiden van je collega's en concurrenten
  • Je hebt er geen tijd voor, je bent druk met je andere werk (of je hebt gewoon geen zin)
  • Je weet het wel, af en toe pak je het op, maar je houdt het niet structureel vol

Herkenbaar?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer het klikt, vind je in mij een partner voor een duurzame en profijtelijke samenwerking. Ik bied een unieke combinatie van training, coaching en praktische ondersteuning. En ik werk vooral van harte voor bedrijven die iets wezenlijks bijdragen aan de samenleving. Dienstverlening bijvoorbeeld. Of zorg gerelateerde bedrijven. Voor Goudse bedrijven ben ik extra aantrekkelijk doordat ik een uitgebreid Gouds netwerk heb.

Hoe werkt het?

Ik kan je alleen goed ondersteunen, als ik je goed ken. Daarom kom ik met een vaste frequentie bij jou op kantoor werken. Bijvoorbeeld een dag in de twee weken, of een halve dag per week, net wat er nodig is. Hoewel ik waarschijnlijk gedurende de hele week (kleinere) werkzaamheden voor je uitvoer, vind ik het belangrijk om 'dichtbij' te zijn voor goed overleg en korte lijnen. We maken samen een maandovereenkomst die op ieder moment kan worden opgezegd of aangepast.

Heb je belangstelling? Dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek! Je kunt me bellen (0182 522 192 of 06 1947 3050) of mailen .

Communicatiedeskundige Loes Vork

Ik help ondernemers en bedrijven heel praktisch om goed te communiceren. Zowel online als 'in het echt'.

1. Online marketing strategiesessies 
2. Individuele social media training
3. Marketingprogramma voor ZZP-ers

 

***********

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief