Durf te tekenen

Tekenopdracht voor mensen die niet durven tekenen

Vind jij van jezelf dat je niet kunt tekenen?

Denk je dat werkelijk? Wat jammer zeg! 

Heel veel mensen zeggen dat ze niet kunnen tekenen. Maar wij (mijn sketchcrawlmaatje Monique en ik) zijn van mening dat bijna iedereen kan tekenen. Ben je in staat om je naam te schrijven op papier? Dan zit het qua motoriek in ieder geval al goed. En hoe was je als kind? Waarschijnlijk vond je tekenen toen wel leuk!

 

Tekencursus voor mensen die niet durven tekenen

Durf te tekenen #dtt is een tekencursus met een knipoog voor mensen die denken dat ze niet kunnen tekenen. Iedere week sturen we je een kleine, onmogelijke tekenopdracht waarmee we hopen mensen (meestal volwassenen) het plezier in tekenen terug te geven.

 

#dtt

Het probleem zit wellicht tussen je oren. Je tekening lijkt namelijk niet op wat je in je hoofd had te tekenen. Mogen wij je uitdagen om dat ‘willen’ los te laten? Niet nadenken, gewoon doen. Genieten van het doen. Wat kan jou het resultaat nou schelen… Lekker wat lijnen zetten op papier. Lekker even niks anders aan je hoofd. Durf jij?

 

Teken je portret op een spiegelIedere week een les

Je kunt op ieder gewenst moment beginnen met de ‘cursus’. Je meldt jezelf via deze link (klik hier) aan met je mailadres, en dan begint de verzending automatisch. Na een jaar heb je alle lessen gehad en stopt de cursus vanzelf. Onderaan iedere les vind je een linkje om je weer af te melden als je dat wilt. We gebruiken je adres alleen voor het verzenden van de lessen via MailChimp, en geven het niet door aan anderen. De cursus is gratis.

Stuur je ons af en toe een fotootje van je werk? Vinden we ALTIJD leuk! Zet er een passende hashtag bij dan missen we het niet: #dtt of #durftetekenen.

 

Maar wacht!

We beginnen natuurlijk met de diploma-uitreiking! 
Klik hier om jouw Durftetekenen Diploma te downloaden.

 

Diploma voor de cursus Durf te tekenen

 

P.S.: de onderstaande afbeelding hoort vij les 36.

sjabloon bij dtt les 36