Individuele training LinkedIn voor ondernemers - Werken met LinkedIn

Werken met LinkedIn

Individuele LinkedIn training voor ondernemersIndividuele LinkedIn training

Tijdens deze individuele LinkedIn training leer je veel meer dan de techniek van het zakelijke netwerktool LinkedIn. Je bepaalt het doel dat je met je LinkedIn profiel wilt bereiken en we maken samen sterke profielteksten die daarbij aansluiten. Ook bedenken we een strategie voor het plaatsen van updates en andere activiteiten via je LinkedIn profiel. De training sluit precies aan bij de kennis en ervaring die je al hebt, en bij jouw bedrijf.

Je doelen voor LinkedIn

De training begint met het formuleren van het doel waarvoor je gebruik maakt van LinkedIn. Zoek je klanten? Wil je je expertstatus verhogen? Zoek je een nieuwe baan? Wil je je vakkennis bijhouden? Zoek je partners voor samenwerking? Wil je je goed voorbereiden op een afspraak met een onbekende? Er is heel veel mogelijk met LinkedIn!

Ken je de principes van het netwerken?

We hebben het over zakelijk netwerken. Ken de principes die hierbij werkzaam zijn? Welke spelregels gelden er? Wat kun je ervan verwachten? Hoe zorg je ervoor dat mensen jou willen helpen of jouw klant willen worden?

Je profiel professioneel en compleet ingericht

Je maakt een account aan (als dat nog moest gebeuren) en je vult ieder onderdeel in zodat het professioneel overkomt, aansluit bij wie je bent als persoon en optimaal bijdraagt aan jouw doel. Ik help je niet alleen met de techniek maar ook met het formuleren van goede zinnen die precies jouw boodschap overbrengen.

Je eigen strategie op LinkedIn

Hoe ga je actief gebruik maken van LinkedIn? Je strategie beschrijft heel concreet wat je gaat doen en hoe vaak, bijvoorbeeld iedere dag, week of maand. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van updates op je profiel en/of LinkedIn bedrijfspagina, het reageren op updates van anderen, het volgen van andere bedrijfspagina’s, het deelnemen aan groepen, enzovoorts.

Samengevat

  • Na de training is je profiel compleet en professioneel ingericht
  • Je weet hoe je een LinkedIn bedrijfspagina aanmaakt
  • Je weet hoe je via LinkedIn het contact met je relaties onderhoudt en hoe je meer connections krijgt
  • Je weet welke dagelijkse of wekelijkse activiteiten je op LinkedIn wilt uitvoeren om aan je doelen te werken

Praktisch

Wat: individuele LinkedIn training
Voor wie: mensen met een eigen bedrijf of praktijk, ondernemers, dienstverleners, ZZP'ers
Computer: je werkt tijdens de training op je eigen laptop die via wifi toegang heeft tot internet.
Waar: huiskamertraining aan de Gravin Beatrixstraat 19 te Gouda, of op locatie.LinkedIn training In Company en/of trainingen op maat voor kleine of grotere groepen zijn ook mogelijk, daarvoor maak ik graag een offerte op basis van mijn uurtarief.

Heb je belangstelling? Je kunt me bellen (06 1947 3050) of mailen .

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...