Laat jezelf zien

Creativiteit, plezier en aandacht

Wie ben ik? Ik ben Loes Vork (1969), ondernemer in Gouda. Getrouwd met Martin, moeder van een zoon en dochter. Na Havo en VWO in Gouda heb ik aan de Universiteit van Utrecht Communicatiekunde gestudeerd. Sinds 2010 ben ik met name in en rond Gouda actief met Vork Communicatie.

Als communicatiedeskundige leer ik bedrijven en zelfstandige dienstverleners heel praktisch om goed te communiceren. Zodat je klanten begrijpen dat ze jou moeten hebben om hun doelen te bereiken. Mijn werk bestaat uit een combinatie van trainen (mensen leren hoe ze goed kunnen communiceren, onder meer via social media), coaching (mensen helpen om voortdurend en consequent te werken aan de communicatie en de marketing) en praktische hulp (uitvoerende werkzaamheden op het gebied van marketing, communicatie en social media).

Ik zet mijn deskundigheid en creativiteit in zodat jij plezier vindt in je (marketing)communicatie. Wanneer je de methoden vindt die echt bij je passen, ben je in staat om consequent aan je acquisitie te werken. Je gaat stralen in je vakmanschap en je krijgt meer klanten.

Tekst: Effectieve Zelfpromotie komt vanuit het hartAandacht

Ik geef strategiesessies, ik verzorg workshops en trainingen op het gebied van social media en marketing en ik ben communicatie coördinator voor twee bedrijven. Overal is mijn aanpak nuchter, praktisch, vrolijk en vol aandacht

Mijn ervaring

Ik studeerde Communicatiekunde aan de Universiteit van Utrecht, specialisatie Voorlichting en PR. Ik heb ruime werkervaring als journalist, PR-manager, trainer en HBO-docent bedrijfscommunicatie. Op mijn LinkedIn profiel vind je het volledige overzicht.

Creativiteit is heel belangrijk voor mij en dat zie je op allerlei manieren in mijn werk en leven, inclusief enkele ‘uit de hand gelopen’ hobby’s zoals Sketchcrawl en Boekselen.


Elkaar leren kennen

Als je overweegt om mijn hulp in te roepen, wil je me waarschijnlijk eerst beter leren kennen. Het gaat immers niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om wie ik persoonlijk ben. Hoe kom je daarachter?

Je kunt natuurlijk 'undercover' een van mijn creatieve workshops volgen of deelnemen aan een Sketchcrawl in Gouda. Je kunt ook mijn verhaal lezen over de komst van de kauwtjes, dat beschrijft hoe ik aan mijn logo ben gekomen. Of een van mijn andere blogs en verhalen.

Loes Vork - Vork CommunicateIedere maand verzorg ik in de Chocoladefabriek in Gouda een social media werkochtend voor ondernemers, en regelmatig een GouweStartCafé voor startende ondernemers. Je bent van harte welkom! 

Wanneer je overweegt om de individuele strategiesessies te volgen dan nodig ik je uit voor een intakegesprek om te achterhalen of het wel geschikt is voor jou en je bedrijf. En of ik wel geschikt ben voor jou ;-) 

Samenwerkingspartners VORK CC

Onder de naam VORK CC werk ik structureel samen met andere communicatiedeskundigen en -handigerds. Zo kan ik continuïteit en expertise bieden aan mijn klanten. Op de pagina van VORK CC vind je een overzicht van de mensen met wie ik intensief en met veel plezier samenwerk.

Ondernemersnetwerken

Als ondernemer ben ik lid van verschillende netwerken, zoals BNI De Gouwe (iedere dinsdagochtend). Ook draagt mijn bedrijf  het keurmerk 'Fairtrade'. Voor meer informatie over de netwerken waar ik deel van uitmaak kijk je op mijn pagina met Netwerken waarvan ik deel uitmaak

Hartelijke groet uit Gouda!

 

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...