Laat jezelf zien

M

T   06 19473050

Creativiteit, plezier en aandacht

Wie ben ik? Ik ben Loes Vork (1969), ondernemer in Gouda. Getrouwd met Martin, moeder van een zoon en dochter. Na Havo en VWO in Gouda heb ik aan de Universiteit van Utrecht Communicatiekunde gestudeerd. Sinds 2010 ben ik met name in en rond Gouda actief met Vork Communicatie.

Als communicatiedeskundige leer ik bedrijven en zelfstandige dienstverleners heel praktisch om goed te communiceren. Zodat jouw klanten begrijpen dat ze jou moeten hebben om hun doelen te bereiken. Mijn werk bestaat uit een combinatie van trainen (mensen leren hoe ze goed kunnen communiceren, onder meer via social media), coaching (mensen helpen om voortdurend en consequent te werken aan de communicatie en de marketing) en praktische hulp (uitvoerende werkzaamheden op het gebied van marketing, communicatie en social media).

Ik zet mijn deskundigheid en creativiteit in zodat jij plezier vindt in je (marketing)communicatie. Wanneer je de methoden vindt die echt bij je passen, ben je in staat om consequent aan je acquisitie te werken. Je gaat stralen in je vakmanschap en je krijgt meer klanten.

Aandacht

Tekst: Effectieve Zelfpromotie komt vanuit het hartIk ondersteun bedrijven, ik geef workshops en trainingen op het gebied van social media, ik organiseer praktische marketing dagen en ik heb een programma voor intensieve marketing ondersteuning. Overal is mijn aanpak is nuchter, praktisch en vrolijk. Ik werk het liefst in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht, want ik leer je graag kennen!

Mijn ervaring

Ik studeerde Communicatiekunde aan de Universiteit van Utrecht, specialisatie Voorlichting en PR. Ik heb ruime werkervaring als journalist, PR-manager, trainer en HBO-docent bedrijfscommunicatie. Op mijn LinkedIn profiel vind je het volledige overzicht.

Creativiteit is heel belangrijk voor mij en dat zie je op allerlei manieren in mijn werk en leven, inclusief enkele ‘uit de hand gelopen’ hobby’s zoals Sketchcrawl en Boekselen.


Elkaar leren kennen

Als je overweegt om mijn hulp in te roepen, wil je me waarschijnlijk eerst beter leren kennen. Het gaat immers niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om wie ik persoonlijk ben. Hoe kom je daarachter?

Je kunt natuurlijk 'undercover' een van mijn creatieve workshops volgen. Die geef ik namelijk ook aan mijn huiskamertafel in Gouda, net als de individuele zakelijke trainingen en adviestrajecten. Je kunt ook mijn verhaal lezen over de komst van de kauwtjes, dat beschrijft hoe ik aan mijn logo ben gekomen. Of een van mijn andere blogs en verhalen.

Iedere maand verzorg ik een social media werkochtend voor ondernemers en dat biedt ook een goede gelegenheid voor kennismaking. Je bent van harte welkom! 

Wanneer je overweegt om de individuele strategiesessies te volgen dan nodig ik je uit voor een intakegesprek om te achterhalen of het wel geschikt is voor jou en je bedrijf. En of ik wel geschikt ben voor jou ;-) 

En verder... ben ik lid van netwerkvereniging BNI De Gouwe (iedere dinsdagochtend) en draagt mijn bedrijf  het keurmerk 'Fairtrade'. Fairtrade gaat wat mij betreft verder dan de keuze voor Fairtrade koffie en thee...

Hartelijke groet uit Gouda!

Loes Vork - Vork Communicate

Communicatiedeskundige Loes Vork

Ik help ondernemers en bedrijven heel praktisch om goed te communiceren. Zowel online als 'in het echt'.

Strategiesessies 
Individuele sessies waarin je stap voor stap je (online) marketingstrategie vorm geeft en uitvoert.

Stralend Werven 
Praktische marketingdag voor zelfstandige dienstverleners.
Ook: Stralend Werven voor haptotherapeuten.

Maatwerk Marketing 
Uitgebreid Marketingprogramma voor zelfstandige dienstverleners.

Social media training 
Individuele training: sluit precies aan bij jouw niveau en concrete situatie.

Social media werkochtenden 
Netwerken en werken aan je online marketing in de Chocoladefabriek.

Social media, wat kun je ermee 
Presentatie voor groepen. 

***********

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief