heb jij voldoende klanten

M

T   06 19473050

Heb jij voldoende klanten?

Of je nu een groter bedrijf hebt, of je werkt als zelfstandige dienstverleners: de marketingprincipes zijn hetzelfde. En dat heeft tot gevolg dat je (marketing)communicatie alleen effectief is wanneer je doelgericht, consequent en authentiek te werk gaat.

Je moet stelselmatig aandacht besteden aan je marketing. Loopt dat goed bij jou?

Wat zijn de moeilijkheden die je tegenkomt?

 • Je weet niet wat je moet doen (wat moet je kiezen, wat heeft effect?)
 • Je weet niet hoe je het moet doen (kennis en vaardigheden)
 • Je hebt moeite om te omschrijven wat jouw diensten waard zijn voor je klanten 
 • Je vraagt je af hoe je je moet onderscheiden van je collega's en concurrenten
 • Je hebt er geen tijd voor, je bent druk met je werk (of je hebt gewoon geen zin)
 • Je vindt er niets aan, je denkt dat je het niet kunt
 • Je hebt een onbereikbare doelgroep (bv rouwverwerking)
 • Je probeert dan eens dit, dan eens dat, maar het werkt niet
 • Je weet het wel, af en toe pak je het op, maar je houdt het niet structureel vol

Ik bied mijn hulp op verschillende manieren.

1. Voor bedrijven en zelfstandigen: Strategiesessies Online Marketing

Leer hoe social media werkt, maak je eigen online marketing strategie en voer het stap voor stap uit. Ik ondersteun je met een combinatie van training, coaching en praktische hulp gedurende een serie bijeenkomsten, bijvoorbeeld iedere maand of iedere twee weken. Ik geef de strategiesessies individueel voor ZZP-ers, of aan een kleine groep medewerkets van één bedrijf. Dit is leren en werken tegelijk, met veel persoonlijke aandacht. 

2. Voor bedrijven: Maatwerk op basis van een duurzame relatie

Er valt nog heel veel meer te communiceren, behalve via internet. Bedrijven die geen eigen communicatie-afdeling hebben, leggen de marketing en communicatie vaak in handen van het directiesecretariaat en/of de directie zelf. Zij doen het 'erbij' en staan voor de uitdaging om dit consequent en vakkundig te doen, terwijl de andere dagelijkse werkzaamheden ook voortdurend om aandacht vragen.

 • Er is behoefte aan kennis op het gebied van social media en van efficiente manieren om effectief te communiceren
 • Er is behoefte aan iemand die helpt om de focus te bepalen en vast te houden
 • Er is af en toe of structureel behoefte aan iemand die praktische communicatiewerkzaamheden kan uitvoeren

Herkenbaar? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer het klikt, vindt u in mij een partner voor een duurzame en profijtelijke samenwerking. Ik bied een unieke combinatie van training, coaching en praktische ondersteuning. En ik werk van harte voor bedrijven die iets wezenlijks bijdragen aan de samenleving. Voor Goudse bedrijven ben ik extra aantrekkelijk omdat ik een uitgebreid Gouds netwerk heb.

3. Voor zelfstandige dienstverleners: Ieder half jaar een prakische marketingdag

Stralend Werven is de titel van de praktische marketingdag die ik twee keer per jaar organiseer in Gouda. Mensen met een eigen bedrijf of praktijk maken in één dag een mini marketingplan en ontvangen veel tips voor hun (online) marketing. Dit is niet alleen voor starters nuttig, maar ook voor mensen die al jaren ondernemen. Marketing is namelijk levend, het groeit met je mee. Ondernemers die van zichzelf weten dat zij hun marketing behoorlijk zelfstandig kunnen uitvoeren, krijgen tijdens deze dag een zetje en een flinke dosis inspiratie om weer maanden vooruit te kunnen. Na aan half jaar kunnen zij deze dag opniwuw volgen, en opnieuw een stap voorwaarts zetten in hun marketing.

4. Voor zelfstandige dienstverleners: Maatwerk Marketing, programma van 5 maanden

In dit programma van vijf maanden ontvangen zelfstandigen een combinatie van training, coaching en praktische hulp bij de marketingcommunicatie. Iedere twee weken in een kleine groep aan mijn tafel (2 tot 4 personen). Het zijn bijeenkomsten met veel persoonlijke aandacht. Je doet kennis op, je ontwikkelt vaardigheden, je zet je eigen koers uit en je gaat naar huis met een dosis inspiratie en motivatie. En er is tijdens Maatwerk Marketing volop ruimte voor uitwisseling. 

Collage Maatwerk Marketing

Ik ben communicatiedeskundige, afgestudeerd op Voorlichting en PR. Ik heb journaistieke ervaring, werkte als PR-manager voor verschillende bedrijven en geef al meer dan 20 jaar trainingen. Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf Vork Communicatie, en geef ik naast marketing/communicatie advies ook (individuele) social media trainingen. Mijn aanpak is nuchter en vrolijk, praktisch en met plezier. Soms is het spannend, je rekt je comfortzone op. Er wordt veel gelachen. Ik zet mijn creativiteit en deskundigheid in om jou in beweging te krijgen en te houden.

Lijkt het je wat?

Je maakt keuzes. Je bepaalt je doel en je ontwerpt een plan om daar te komen. Je voert het plan stap voor stap uit. Je ontdekt een manier van werven die bij jou en bij jouw bedrijf past. Je houdt het vol, je hebt er zelfs lol in. Je krijgt meer en/of betere klanten. Je wordt zichtbaarder, zowel op internet als ‘in het echt’. Je ontwikkelt je eigen marketing routine. Je genereert meer inkomsten. Je krijgt meer werkplezier

Bel of mail me voor een intake!

Je bereikt me het beste per mail: . Je mag ook bellen (mijn telefoon staat uit wanneer ik trainingen geef): 06-1947 3050

Veel succes met je klantenwerving!
Loes

Communicatiedeskundige Loes Vork

Ik help ondernemers en bedrijven heel praktisch om goed te communiceren. Zowel online als 'in het echt'.

Strategiesessies 
Individuele sessies waarin je stap voor stap je (online) marketingstrategie vorm geeft en uitvoert.

Stralend Werven 
Praktische marketingdag voor zelfstandige dienstverleners.
(Ook: Stralend Werven voor haptotherapeuten.)

Maatwerk Marketing 
Uitgebreid Marketingprogramma voor zelfstandige dienstverleners.

Social media training 
Individuele training: sluit precies aan bij jouw niveau en concrete situatie.

Social media werkochtenden 
Netwerken en werken aan je online marketing in de Chocoladefabriek.

Social media, wat kun je ermee 
Presentatie voor groepen. 

***********

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief