Sociale media, hoe pak je het aan?

(Online) marketing, hoe pak je het aan?

Vork Communicatie heeft behalve de individuele strategiesessies een ruim aanbod aan workshops en trainingen die je zowel individueel als in een groep kunt volgen. Ik maak ook trainingen op maat.

Agenda

Bekijk de agenda voor de actuele data van bijeenkomsten, werkochtenden en trainingen waarvoor je je aan kunt melden.

Workshop 'Social media, wat kun je ermee'

Betaald, voor groepen. Voor degenen die beginnen met social media. Op creatieve wijze leg ik uit hoe social media werkt, wat je ermee kunt bereiken en wat de verschillen zijn tussen de meest gebruikte platforms als Facebook, LinkedIn en Twitter. Klik hier voor meer info over de startworkshop over social media.

Social Media Werkochtend

Gratis. Iedere tweede woensdagochtend van de maand bij Bibliotheek Gouda in de Chocoladefabriek. Ik bied kennis over social media en gelegenheid tot netwerken. Lees meer over de werkochtenden en schuif gezellig aan!

Cursus Online Marketing

Betaald, intensieve huiskamertraining in een kleine groep (maximaal 4 personen). Training van 8 lessen (iedere 2 weken). Voor iedereen die wil leren hoe je een online marketing strategie maakt en uitvoert. Zeer veel onlinemarketingkennis en persoonlijke aandacht door de kleine groep! De volgende groep start op aanvraag, datum en tijd in overleg, voor minimaal 2 personen. Er start ook een groep op dinsdag 1 september 2020, 16.00-18.00, bij minimaal 2 aanmeldingen. Klik hier als je flink aan de slag wilt met je online marketing.

Social media en marketing training

 

App of mail me voor meer informatie of een offerte!

Je bereikt me het beste per app (als je haast hebt) of mail (als het geen haast heeft).
Mijn telefoon staat namelijk uit wanneer ik trainingen geef of vrij ben.

M

T   06 19473050

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...