Agenda workshops en trainingen marketing social media

Marketing en social media trainingen & workshops en netwerkbijeenkomsten

Scroll naar beneden voor de uitgebreide informatie en het aanmelden

 

Twee (net)werkochtenden over Bloggen

Woensdag 13 juli en woensdag 10 augustus 2022  10.00-12.00 uur

(net)Werkochtend voor ondernemers
Deelname is gratis / vrijwillige bijdrage

Wil je deze zomer eindelijk eens serieus aan de slag gaan met het schrijven van blogs voor je eigen bedrijf? Dan nodig ik je van harte uit voor deze twee (net)werkochtenden, die je gratis of tegen een vrijwillige bijdrage kunt bijwonen.
 
Op woensdagochtend 13 juli gaat het over de vragen waarom bloggen interessant kan zijn, of het ook iets voor jou is en hoe je aan onderwerpen komt voor je blog. Je kunt er live in Gouda bij zijn (bij GouweStek) of online deelnemen. Aanmelden mag, maar is iet noodzakelijk.
 
Op woensdagochtend 10 augustus leer ik je hoe je stap voor stap zelf je blogs kunt verbeteren. Want schrijven kun je leren! Omdat je het meeste leert van feedback op je eigen teksten, mag je er van tevoren twee indienen. Vanwege de vakantie van Hans is deze bijeenkomst voor 1x ALLEEN LIVE bij te wonen, en komen we op een andere plek in Gouda bijeen. Aanmelden is dit keer ook nodig.
 
Naast het kennisdeel zorgt Loes er als altijd voor dat de deelnemers elkaar ook wat beter leren kennen. Kortom: weer fijn netwerken en kennis delen voor ondernemers en andere actieve mensen.
De maandelijkse werkochtend van Vork Communicatie is bedoeld voor ZZP'ers, ondernemers en andere ondernemende mensen die zelf hun marketing doen. We delen kennis en netwerken.

Als je een vrijwillige bijdrage wil betalen, kun je je aanmelden via deze link (klik hier). 
Voor gratis deelname kun je je aanmelden per mail aan Loes (via de contactpagina)

Werkochtenden over bloggen 

Training LinkedIn voor Gevorderden (Actief met LinkedIn)

Nazomer van  2022  13.00-15.00 uur in Gouda

Live training in Gouda
€ 49,50 excl. btw / € 59,90 incl. btw
Maximaal 6 deelnemers

Training voor mensen die LinkedIn actief willen inzetten om een specifiek doe te bereiken. Je hebt al een ingericht LinkedIn profiel, je hebt connecties en je weet hoe je berichten plaatst en hoe je reageert op berichten van anderen. Wellicht heb je ook een pagina aangemaakt voor je bedrijf. In deze training leer je hoe je je LinkedIn aanwezigheid nog wat professioneler inricht én hoe je LinkedIn actief kunt gebruiken om aan je doelen te werken.

LinkedIn training gevorderden

(net)Werkochtenden over marketing in 2022

 

Woensdag 13 juli 2022
Bloggen: waarom en waarover

Woensdag 10 augustus 2022
Blogs redigeren: hoe verbeter je je blogs

Woensdag 14 september 2022
Doe-het-zelf SEO van je site

Woensdag 12 oktober 2022
Video maken met je smartphone

Woensdag 9 november 2022
Nog geen thema (verzoekjes zijn mogelijk!)

Woensdag 14 december 2022
Nog geen thema (verzoekjes zijn mogelijk!)

 

SEO training in Gouda

Nieuwe reeks op aanvraag / in voorbereiding

Live bij Webburo Spring in Gouda, door Loes Vork en René van Maanen

Vergroot ZELF je zichtbaarheid en vindbaarheid

In vijf praktische en begrijpelijke sessies vergroot je de zichtbaarheid en vindbaarheid van je site of webshop.
- Je begrijpt hoe SEO werkt
- Je verbetert je site
- Je behaalt aantoonbaar resultaat!

De live training begint met een uitgebreide analyse van je site. Daarna nemen René van Maanen, expert websitetechniek, en marketingtrainer Loes Vork je stap voor stap mee door alle verbeterpunten. De groep is klein, dus je krijgt echt persoonlijke hulp om de verbeteringen zo veel mogelijk terplekke uit te voeren. Na afloop herhalen we het SEO onderzoek en zie je precies het effect van je inspanningen.

Data: op 5 maandagen, iedere 2 weken, 14.00-16.00 uur. 
Kosten: € 790,- exclusief btw.
Aantal beschikbare plaatsen: maximaal 6
Mail om de nieuwe reeks aan te vragen

Training SEO Gouda

 

 

Training Aantrekkelijk & Klantgericht Schrijven

Teksten waar je lezers blij van worden

Op aanvraag, 2,5 uur
Huiskamertraining in Gouda
Kosten: € 57,50 inclusief btw.

Moet je regelmatig teksten schrijven, maar weet je niet hoe en waarover? Worstel je met de structuur en de leesbaarheid?

In deze training van 2,5  uur leer je hoe je in de huid van je doelgroep kruipt. Zodat je teksten met plezier gelezen worden. Moeilijk? Nee, valt wel mee. Het valt echt te leren. Leuk? Ja! je gaat met meer plezier schrijven. Je maakt teksten die niet alleen duidelijk zijn, maar ook 'dichtbij' en aantrekkelijk. De voorbeelden en aanbevelingen komen uit teksten die je zelf hebt geschreven. Met oefeningen en creatieve opdrachten. Na aanmelding ontvang je je huiswerkopdracht. De twee teksten die je aanlevert, ontvang je na afloop geredigeerd retour.

Ook op aanvraag, voor groepen en individueel.

Klik hier om je aan te melden

 

Zelf video maken voor je marketing

Op aanvraag

Online training via Zoom
Deelname € 35,- per persoon exclusief btw (€ 42,35 inclusief btw.)

Wanneer je social media gebruikt om zichtbaarder te worden met je school, bedrijf of organisatie, zijn video’s onmisbaar. Het gaat dan vooral om korte, ‘echte’ video’s die je zelf met de smartphone kunt maken. Maar hoe doe je dat?
De online workshop ‘video voor je marketing’ geeft zowel praktische als strategische tips voor het werken met zelfgemaakte video’s. Onder meer: waar kun je video’s over maken, waar plaats je ze, hoe lang mag een video zijn en hoe houd je de camera.
Omdat het vooral ook een kwestie van ‘doen’ is, zullen we tijdens de workshop al meteen een eerste, korte video opnemen en monteren. 

Benodigdheden: een smartphone, opgeladen, met voldoende vrij geheugen. Installeer van tevoren de gratis app Quik. Mocht je over mooie foto’s beschikken, zorg dan dat je die bij de hand hebt.
Na afloop ontvang je digitale hand-out met extra tips om verder te gaan met video voor je online marketing.

Online workshop Waarden, Missie en Visie

Wat zijn de waarden van jullie bedrijf of organisatie? En wat hebben die met jouzelf te maken? Wat zijn de missie en visie en waarom zijn die belangrijk? Wat hebben ze te maken met de manier waarop je iedere dag je werk doet?

Deze online workshop is geschikt voor teams die de neus dezelfde kant op willen krijgen. Ook voor bedrijven waar de waarden, missie en visie in een vergeethoekje zijn beland. Voor nieuwe organisaties die deze marketingbasis nog willen uitwerken. En voor zelfstandige professionals die zich afvragen wat hun onderscheidende vermogen is.

Op aanvraag, voor groepen en individueel.

 

Social media en marketing training op afspraak

Individueel of voor groepen, live / online / hybride
Mogelijke onderwerpen zijn onder meer: 
LinkedIn Profiel - LinkedIn strategie voor gevorderden - Facebook - Twitter - MailChimp - Instagram - Pinterest - Nieuwsbrieven - Bloggen - Online marketing planning - Online marketing strategie - Updates schrijven - AVG voor je bedrijf (ZZP) - Werkochtenden - Strategiesessies - Content Marketing - SEO - Zelf video maken voor je marketing - Aantrekkelijk en klantgericht schrijven - Stralend Pitchen...

 

App of mail me voor meer informatie of een offerte!

Je bereikt me het beste per app (als je haast hebt) of mail (als het geen haast heeft).
Mijn telefoon staat namelijk uit wanneer ik trainingen geef of vrij ben.

 loes@vorkcommunicatie.nl

T   06 19473050