Groene Hart Creatief

Groene Hart Creatief als voorbeeld: Samen sta je sterk

Hoe kun je als (kleine) aanbieder van creatieve workshops klanten werven? Door samen te werken met aanbieders van andere creatieve (huiskamer)workshops.

Groene Hart Creatief is klein begonnen, vanuit mijn wens om mijn creatieve hobby's te delen met andere mensen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een stevig platform waarbij de gezamenlijke marketing centraal staat. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende pakketten om zichtbaar en vindbaar te worden.

Dit is Groene Hart Creatief in het kort:

1. We hebben een mooie site waar iedere aanbieder een eigen pagina heeft met uitgebreide contactgegevens en een eigen aanmeldformulier.

2. We presenteren ons aanbod ook in aantrekkelijke DIY-flyers en via advertenties in o.a. lokale kranten en De Uitloper, en meer.

3. De gezamenlijke workshopagenda is goed gevuld en wordt ook bekend gemaakt via sociale media en de elektronische nieuwsbrief. 

4. De aanbieders worden ondersteund met marketing kennis en weten elkaar te vinden bij praktische vragen.

Logo van Creatief Gouda


Bekijk de site van Groene Hart Creatief voor meer informatie:

Klik hier voor een overzicht van het aanbod van cursussen en workshops
Klik hier voor de marketingpakketten voor workshopaanbieders


Je kunt Groene Hart Creatief ook vinden op Facebook, Twitter, LinkedInPinterest en Instagram.


Meedoen met Groene Hart Creatief? Mail me!

 

Voor aanbieders van creatieve workshops en cursussen

  • Geef je creatieve workshops en/of cursussen?
  • Wil je dat jouw aanbod beter vindbaar en zichtbaar wordt?
  • Is marketing niet speciaal 'jouw ding'?

Groene Hart Creatief is sinds 2011 een platform voor aanbieders van creatieve workshops en/of cursussen. We helpen je op verschillende manieren om jouw aanbod beter in beeld te brengen. Zodat je consequent en op een goede manier aan je marketing werkt.

Zodat mensen die online op zoek gaan, jou kunnen vinden. En zodat je ook 'in het echt' zichtbaarder wordt.

Je kunt bij ons terecht als je creatieve cursussen en workshops geeft waarin je bijvoorbeeld iets maakt met je deelnemers. Maar ook muziekles, theater en taalcursussen passen bij Groene Hart Creatief. Of aanbod dat bedoeld is voor ontspanning of persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk alles, behalve zakelijke cursussen en trainingen.

De aanbieders die bij ons zijn aangesloten, zijn onderling heel verschillend. Sommigen zijn professioneel actief en voorzien ermee in hun levensonderhoud. Anderen zien het meer als een hobby, die desnoods geld mag kosten.

We bieden dan ook 4 verschillende vormen van ondersteuning:

GHC Basic

'Ik geniet van extra zichtbaarheid, vindbaarheid en marketing inspiratie voor een laag bedrag, en verder doe ik mijn marketing helemaal zelf.'
€ 54,- excl. btw.


GHC Stralend

"Ik weet nog te weinig van marketing, en/of ik heb de behoefte aan meer structuur in mijn marketing. Zodra ik meer kennis heb, en een plan van aanpak, doe ik mijn marketing helemaal zelf.'
€ 325,- excl. btw.


GHC Strategisch

'Ik wil mijn marketing niet uitbesteden maar ik heb behoefte aan professionele, individuele training, advies en steun om consequent en serieus met mijn marketing bezig te zijn en blijven.'
€ 704,- excl. btw.


GHC Uitbesteed

'Ik wil mijn social media uitbesteden omdat ik het zelf niet wil of kan doen, en ik het toch nodig heb.'
€ 584,- excl. btw.


De prijzen zijn per jaar en het jaar kan op ieder moment in gaan.

Meedoen met Groene Hart Creatief? Mail me!