facebook

Training Facebook Bedrijfspagina

Deze (individuele!) training is speciaal voor mensen die doelgericht gebruik willen maken van Facebook. Voor je eigen bedrijf of praktijk, maar bijvoorbeeld ook voor een vereniging of organisatie.

Je bent welkom als je nog een complete beginner bent. De training is echter ook zeer nuttig als je zelf al het één en ander hebt gedaan, maar het nu eens even goed wilt aanpakken.

In één dag leer je de techniek van Facebook, richt je je profiel en je pagina in (of breng je verbeteringen aan) en zet je de eerste stappen voor een eigen Facebook strategie. Na afloop weet je hoe het werkt, wat je kunt doen om jouw doelen met Facebook te bereiken, welke soort updates effectief zijn en ook wat je beter niet kunt doen. Je werkt op je eigen laptop en het is handig om je huisstijl elementen mee te nemen (digitaal) zoals je logo en portretfoto.

Je maakt in mijn ogen goed gebruik van Facebook als je een duidelijk doel voor ogen hebt, daar planmatig en gedurende een langere periode aan werkt (strategie), de resultaten evalueert en de activiteiten zo slim mogelijk uitvoert. Want je hebt al genoeg te doen!

Wat leer je tijdens de Facebook training?

Vorkicoontje Facebook***   Je leert de techniek van Facebook

- Voor je persoonlijke Facebook profiel
- Voor je Facebook Bedrijfspagina

***   Je richt je Bedrijfspagina ter plekke in (of je verbetert hem)

***   Je stippelt je eigen Facebook strategie uit

Waarom een huiskamertraining?

Ik geef de individuele social media trainingen doelbewust in mijn eigen huiskamer, net buiten het centrum van Gouda. Je werkt in een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd ga je heel intensief aan de slag. Doordat je op je eigen laptop werkt kun je later alles nog terugvinden en zijn eventuele hulpmiddelen al ingesteld op jouw werkwijze.

Ik geef de training individueel (of aan een groep van maximaal vier personen). Ik leef me in in jouw situatie en het valt niet te vermijden dat je ook andere marketingtips van me krijgt. Want wat je op Facebook gaat doen, moet natuurlijk passen in jouw complete marketing- en communicatie strategie.

Neem contact op met Loes Vork om een afspraak te plannen of vraag een offerte aan voor de incompany versie!

Je kunt me bellen (06 1947 3050) of mailen .