Marketing dag Stralend Werven

Stralend Werven: maak in 1 dag je marketingplan

Stralend Werven: weten wat je te bieden hebt

Wat is goede marketing?

Volgens mij gaat het erom dat je de manier van marketing vindt die bij je past. Zodat je vol overtuiging kunt laten zien wie je bent en wat je waard bent. Dat spreekt mensen aan die een ‘klik’ met je hebben en die jij daardoor het beste kunt helpen. Het heeft effect.

Om dit te kunnen doen is het nodig dat je heel goed weet wie je bent (je waarden, missie en visie). En dat je een werkwijze en een structuur hebt die jou helpt om consequent aan je marketing te werken.

Tijdens Stralend Werven maak je een marketingplan voor je eigen bedrijf. Je ontdekt dat marketing iets is dat je gewoon kúnt, en waar je zelfs plezier in kunt hebben. Het is een praktische, inspirerende dag boordevol tips. Afgestemd op jouw marketing vragen.

Je gaat naar huis met een marketingplan voor jezelf, en een werkboek om (waar nodig) de details verder te kunnen invullen en je vorderingen bij te houden.

Je werkt een hele dag aan je marketing

• Je leert hoe marketing voor dienstverleners werkt en welke wetmatigheden er zijn waarmee je rekening kunt houden;
• Je beschrijft je waarden en formuleert je missie en visie;
• Je werkt je doelgroep uit (niche);
• Je vindt de eerste woorden voor je pitch (straalverhaal);
• Je maakt jouw keuze uit alle mogelijke marketingmiddelen;
• Je bepaalt hoe je deze middelen in wilt zetten;
• Je maakt een marketing planning voor de komende maanden.

Je vindt jouw manier

Aan het einde van de dag heb je de grote lijn voor je marketing helder en heb je je eigen actiestappen voor de komende maanden ingepland. Je begrijpt waarom het niet alleen om jouw product of dienst gaat, maar zeker ook om de persoon die je bent. Ook heb je ontdekt wat jouw kwaliteiten zijn, en hoe je die kunt communiceren. Je hebt het gevoel dat marketing iets is dat je kunt, en waar je zelfs plezier in kunt hebben. Omdat je het op je eigen manier kunt doen en er de mensen mee bereikt die echt bij je passen.

Voor wie is Stralend Werven?

Stralend Werven is geschikt voor zelfstandige professionals in een dienstverlenend beroep. Ondernemers die voor hun werk niet alleen hun vakkennis en ervaring inzetten, maar ook hun persoonlijkheid. Mensen die zelf hun marketing ter hand willen nemen, maar er nogal tegenop zien. ‘Leuren met jezelf’ is niet je favoriete bezigheid! Hoe maak je jezelf zichtbaar en vindbaar zonder je netwerk lastig te vallen met reclameboodschappen? En hoe zit het met al die dingen waarvan men zegt dat je ze ‘moet’ doen? Moet dat echt allemaal?

De trainer

Stralend Werven 24 maart 2017

Ik ben Loes Vork, communicatiedeskundige. Met mijn bedrijf Vork Communicatie geef ik sinds 2010 communicatie- en marketingadvies en social media training aan zelfstandigen en dienstverlenende bedrijven en organisaties. Sinds 2014 verzorg ik meerdere keren per jaar de praktische marketing dag Stralend Werven.

Wat het kost en wat je daarvoor krijgt

De training vindt plaats in een kleine groep van twee tot vier personen en heeft een informeel karakter. Ik ontvang je in mijn woning te Gouda.  Deelname kost € 295,- inclusief alle materialen, marketing werkboek en biologische catering (excl. btw.). Om ervoor te zorgen dat je écht met het geleerde aan de slag gaat, krijg je enkele weken na de training een individuele strategiesessie van een uur. 

Stralend Werven als groepstraining

Ik geef Stralend Werven ook in-company en/of aan grotere groepen, bijvoorbeeld aan startende therapeuten van een specifieke opleiding of aan beroepsorganisaties. Het programma wordt speciaal toegespitst op de deelnemers en de training vindt plaats op locatie. De prijs voor deze versie van Stralend Werven is op basis van een offerte op maat.

Twee keer per jaar en op aanvraag / afspraak

Twee keer per jaar plan ik de huiskamertraining Stralend Werven in voor open inschrijving. Daarnaast geef ik de training (zowel huiskamertraining als groepstraining) ook op aanvraag en op afspraak. Voor de huiskamertraining geldt een minimum van twee en een maximum van vier personen. Voor de groepstraining wordt de groepsgrootte in overleg bepaald.

Vrijdag 12 juli 2019

Van 9.00 tot 16.00 uur in Gouda. Deelname kost € 295,-. Dat is inclusief alle materialen, marketing werkboek, biologische catering, en een individuele strategiesessie met Loes Vork (enkele weken daarna). Het bedrag is exclusief btw. Je kunt in de straat gratis parkeren. Als je met openbaar vervoer komt is het ongeveer tien minuten lopen vanaf het station.

 

“Je gaat gegarandeerd enthousiast naar huis.
Stralend Werven is een waardevolle boost voor je marketing,
of je nu starter bent of al ervaren.”

 

Meld je aan!

Meer weten over Stralend Werven of je aanmelden? Bel (06) 19 47 30 50 of mail naar Loes (via het contactformulier).

In mijn blog 'Marketing? Ik vond het 3 keer niks' lees je hoe ik mijn eigen manier van werven heb ontdekt.