Partners van Vork Communicatie

M

T   06 19473050

Vork Communicatie werkt van harte samen met verschillende bedrijven en ondernemers. Ook ben ik actief betrokken bij projecten die vaak te maken hebben met creativiteit en verbinding tussen mensen. Als ondernemer ben ik bovendien lid van verschillende netwerken. Misschien wil je een keertje mee? Gezellig, en vooral ook nuttig!

BNI De GouweBNI De Gouwe

BNI De Gouwe is een netwerkorganisatie voor ondernemers in het Groene Hart. De leden zijn ervaren, gedreven ondernemers in zeer uiteenlopende beroepen, waarmee ik graag samenwerk. We komen iedere dinsdagochtend in Gouda bijeen op een onmenselijk vroeg tijdstip (6.45-8.30 uur), maar echt, het went. En het werkt!  Wil je een keer op bezoek komen? Dat kan, geef me een seintje dan zorg ik voor een uitnodiging.

Vrouw en BusynessVrouw en Busyness

Vrouw en Busyness is een netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers in het Groene Hart. Ongeveer acht keer per jaar is er een interessante thema-bijeenkomst waarbij ook vrouwelijke niet-leden welkom zijn.

 

GouweStartCaféGouweStartCafé

Met een groep collega-ondernemers verzorg ik iedere maand een GouweStartCafé in Gouda. Dit is de plek waar startende ondernemers kennis kunnen opdoen en kunnen netwerken. Wij delen onze kennis op het gebied van financiën, presentatie, marketing, acquisitie, vormgeving en nog veel meer.  

Open Coffee GoudaOpen Coffee Gouda

Ik kom er niet altijd aan toe, maar beveel het wel van harte bij je aan. Vrijblijvend netwerken in een informele sfeer. Mooie plek om te beginnen met netwerken (mocht je ertegenop zien) en te oefenen met het presenteren van jezelf. Iedere eerste vrijdag van de maand in Gouda. Maar ook allerlei andere plaatsen hebben hun eigen Open Coffee.

Fairtrade GoudaFairTrade Gouda

Vork Communicatie is een Fairtrade bedrijf.  Hier lees je meer over Faitrade Gouda. De koffie en thee die ik schenk tijdens de online marketing trainingen zijn dus van het Fairtrade keurmerk. Maar Fairtrade betekent meer voor mij. Dat lees je in deze blog: Fairtrade is voor mij open, eerlijk en begrijpelijk.

Kaas op BroodfondsKaas op Broodfonds

Ik ben lid van het Kaas op Broodfonds, een van de broodfondsen in Gouda. Het is een betaalbaar alternatief voor of verlengstuk van je AOV. Het vervangt de AOV niet, maar zorgt er wel voor dat je gedurende 2 jaar ondersteund wordt bij uitval. Dat is meestal voldoende, want de praktijk laat zien dat 95% van de ondernemers binnen 2 jaar weer aan het werk is. Wil jij je voor een periode van langer dan twee jaar ‘verzekeren’, dan kan dat door een AOV af te sluiten met een wachttijd van 2 jaar.

Groene Hart CreatiefGroene Hart Creatief

Groene Hart Creatief is een platform voor aanbieders van creatieve workshops in het Groene Hart rondom Gouda. Geef je creatieve workshops en kun je wel wat steun bij je marketing gebruiken? Lees dan vooral even verder.

ChocoladefabriekSocial media werkochtenden in de Chocoladefabriek

Netwerken en bijblijven bij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dat kan iedere maand bij Bibliotheek Gouda in die fantastische chocoladefabriek. Klik hier voor de data en thema's.

Goudse werknomadenGoudse Werknomaden

Ondernemende mensen in Gouda spreken zelf met elkaar af op een openbare plaats in Gouda waar je je laptop open kunt klappen om te werken aan jezelf, je bedrijf of iets anders. Je maakt tegelijk kennis met wat andere 'collega's' en daaruit staan vaak zinvolle gesprekken. Je mag gewoon komen als je zin hebt. Aanmelden hoeft niet. Maakt niet uit of je ondernemer, werkzoekend of thuiswerker bent. Deelname kost niks, alleen zijn je eventuele consumpties voor eigen rekening. 
Voor de duidelijkheid: dit is een doe-het-zelf constructie. Er is altijd iemand 'van de organisatie' aanwezig, want iedereen die meedoet is 'van de organisatie'! Je kunt afspreken op Facebook.

Sketchcrawl GoudaSketchcrawl Gouda

Ieder kwartaal gaan we samen tekenen op een leuke plek in Gouda. Pak je tekenspullen en doe mee!

BoekselenBoekselen

Boekselen is creatief werken in een afgedankt boek. Ik bedacht Boekselen en geef er huiskamerworkshops in. Ook geef ik andere creatieve workshops zoals Stempels maken van gum en Gevonden Gedichten. Je vindt alle informatie en data op de site van Boekselen.

KersversKersvers

Kersvers is een concept store op de Lange Groenendaal 66 te Gouda. Ruim veertig ondernemers verkopen er handgemaakte producten. Boekselen is er ook bij. 

Nu doen! WoerdenNu Doen Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij. Nu doen! is gehuisvest in de Openbare Bibliotheek van Woerden. Boekselen heeft een plek in de winkel in het voorportaal van de bibliotheek in Woerden en verzorgt creatieve workshops voor en met de deelnemers.

Kloek, wonen met zorgKloek, wonen met zorg

Kloek realiseert kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie. Kloek, wonen met zorg staat voor veilig, vertrouwd, eigen regie voor de bewoners, ook toegankelijk voor de lagere inkomens. Kloek heeft meerdere woningen in Roosendaal en binnenkort ook in Amsterdam. Voor andere plaatsen zijn de plannen volop in ontwikkeling. Ik ondersteun Kloek als communicatie coördinator. 

 

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand een inspirerend artikel in je mailbox. Over authentiek communiceren, over handige social media hulpmiddelen, over marketing, over ondernemerschap of over kauwtjes...

Aanmelden nieuwsbrief