Netwerken

Netwerken

Als ondernemer ben ik lid van verschillende netwerken. Bovendien ben ik actief betrokken bij projecten die vaak te maken hebben met creativiteit en verbinding tussen mensen. Misschien wil je een keertje mee? Gezellig, en vooral ook nuttig!

BNI GouweBNI Gouwe

BNI Gouwe is een netwerkorganisatie voor ondernemers in het Groene Hart. De leden zijn ervaren, gedreven ondernemers in zeer uiteenlopende beroepen, waarmee ik graag samenwerk. We komen iedere dinsdagochtend in Gouda bijeen op een onmenselijk vroeg tijdstip (6.45-8.30 uur), maar echt, het went. En het werkt!  Wil je een keer op bezoek komen? Dat kan, geef me een seintje dan zorg ik voor een uitnodiging.

 

Verschil in ZakenVerschil in Zaken

Bij Verschil in Zaken  vind je mensen, bedrijven en organisaties die gedreven worden door waarden, oftewel: Verschilmakers. Van harte bereid om kennis te delen, te spreken, te schrijven en samen te werken. Vork Communicatie is/was partner/ambassadeur/verschilmaker of eigenlijk gewoon fan.

 

Vrouw en BusynessVrouw en Busyness

Vrouw en Busyness is een netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers in het Groene Hart. Door het jaar heen organiseren de leden interessante thema-bijeenkomsten waarbij ook vrouwelijke niet-leden welkom zijn.

 

Fairtrade GoudaFairTrade Gouda

Vork Communicatie is een Fairtrade bedrijf. Bovendien is Loes ambassadeur voor Fairtrade Gouda.  Hier lees je meer over Fairtrade Gouda. De koffie en thee die ik schenk tijdens de online marketing trainingen zijn dus van het Fairtrade keurmerk. Maar Fairtrade betekent meer voor mij. Dat lees je in deze blog: Fairtrade is voor mij open, eerlijk en begrijpelijk.

Uitgeverij Klare Taal

Klare Taal UitgeverijAls partner van Uitgeverij Klare Taal maak ik concrete marketingplannen met auteurs van mooie boeken. Daarbij profiteer je van mijn ervaring als auteur, zowel als zelfuitgever als auteur bij een uitgeverij.

 

Kaas op BroodfondsKaas op Broodfonds

Ik ben lid van het Kaas op Broodfonds, een van de broodfondsen in Gouda. Het is een betaalbaar alternatief voor of verlengstuk van je AOV. Het vervangt de AOV niet, maar zorgt er wel voor dat je gedurende 2 jaar ondersteund wordt bij uitval. Dat is meestal voldoende, want de praktijk laat zien dat 95% van de ondernemers binnen 2 jaar weer aan het werk is. Wil jij je voor een periode van langer dan twee jaar ‘verzekeren’, dan kan dat door een AOV af te sluiten met een wachttijd van 2 jaar.

Groene Hart CreatiefGroene Hart Creatief

Groene Hart Creatief is een platform voor aanbieders van creatieve workshops in het Groene Hart tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Utrecht en Rotterdam. Geef je creatieve workshops en kun je wel wat steun bij je marketing gebruiken? Lees dan vooral even verder.

ChocoladefabriekSocial media werkochtenden

Netwerken en bijblijven bij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dat kan iedere maand in het gemaalhuis in Gouda, bij Gouwe Stek Natuurlijk. Klik hier voor de data en thema's.

 

Sketchcrawl GoudaSketchcrawl Gouda

Ieder kwartaal gaan we samen tekenen op een leuke plek in Gouda, gevonden door Monique en Loes. Pak je tekenspullen en doe mee!

BoekselenBoekselen

Boekselen is creatief werken in een uitgelezen boek. Ik bedacht Boekselen en geef er huiskamerworkshops in. Ook geef ik andere creatieve workshops zoals Stempels maken van gum en Gevonden Gedichten. Je vindt alle informatie en data op de site van Boekselen.

Nu doen! WoerdenNu Doen Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij. Nu doen! is gehuisvest in de Openbare Bibliotheek van Woerden. Boekselen heeft een plek in de winkel in het voorportaal van de bibliotheek in Woerden en verzorgt creatieve workshops voor en met de deelnemers.

 

VORK CC

Ik werk intensief en met veel plezier samen met andere communicatiedeskundigen en -handigerds. Op die manier kan ik mijn klanten continuïeit en de juiste expertise bieden. Je vindt een overzicht op de pagina van VORK CC.