Partners van Vork Communicatie

Als ondernemer ben ik lid van verschillende netwerken. Bovendien ben ik actief betrokken bij projecten die vaak te maken hebben met creativiteit en verbinding tussen mensen. Misschien wil je een keertje mee? Gezellig, en vooral ook nuttig!

BNI De GouweBNI De Gouwe

BNI De Gouwe is een netwerkorganisatie voor ondernemers in het Groene Hart. De leden zijn ervaren, gedreven ondernemers in zeer uiteenlopende beroepen, waarmee ik graag samenwerk. We komen iedere dinsdagochtend in Gouda bijeen op een onmenselijk vroeg tijdstip (6.45-8.30 uur), maar echt, het went. En het werkt!  Wil je een keer op bezoek komen? Dat kan, geef me een seintje dan zorg ik voor een uitnodiging.

Vrouw en BusynessVrouw en Busyness

Vrouw en Busyness is een netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers in het Groene Hart. Door het jaar heen organiseren de leden interessante thema-bijeenkomsten waarbij ook vrouwelijke niet-leden welkom zijn.

GouweStartCaféGouweStartCafé

Met een groep collega-ondernemers verzorg ik regelmatig een GouweStartCafé in Gouda. Dit is de plek waar startende ondernemers kennis kunnen opdoen en kunnen netwerken. Wij delen onze kennis op het gebied van financiën, presentatie, marketing, acquisitie, vormgeving en nog veel meer.  

Open Coffee GoudaOpen Coffee Gouda

Ik kom er niet altijd aan toe, maar beveel het wel van harte bij je aan. Vrijblijvend netwerken in een informele sfeer. Mooie plek om te beginnen met netwerken (mocht je ertegenop zien) en te oefenen met het presenteren van jezelf. Iedere eerste vrijdag van de maand in Gouda. Maar ook allerlei andere plaatsen hebben hun eigen Open Coffee.

Fairtrade GoudaFairTrade Gouda

Vork Communicatie is een Fairtrade bedrijf. Bovendien is Loes ambassadeur voor Fairtrade Gouda.  Hier lees je meer over Fairtrade Gouda. De koffie en thee die ik schenk tijdens de online marketing trainingen zijn dus van het Fairtrade keurmerk. Maar Fairtrade betekent meer voor mij. Dat lees je in deze blog: Fairtrade is voor mij open, eerlijk en begrijpelijk.

Kaas op BroodfondsKaas op Broodfonds

Ik ben lid van het Kaas op Broodfonds, een van de broodfondsen in Gouda. Het is een betaalbaar alternatief voor of verlengstuk van je AOV. Het vervangt de AOV niet, maar zorgt er wel voor dat je gedurende 2 jaar ondersteund wordt bij uitval. Dat is meestal voldoende, want de praktijk laat zien dat 95% van de ondernemers binnen 2 jaar weer aan het werk is. Wil jij je voor een periode van langer dan twee jaar ‘verzekeren’, dan kan dat door een AOV af te sluiten met een wachttijd van 2 jaar.

Groene Hart CreatiefGroene Hart Creatief

Groene Hart Creatief is een platform voor aanbieders van creatieve workshops in het Groene Hart tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Utrecht en Rotterdam. Geef je creatieve workshops en kun je wel wat steun bij je marketing gebruiken? Lees dan vooral even verder.

ChocoladefabriekSocial media werkochtenden in de Chocoladefabriek

Netwerken en bijblijven bij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dat kan iedere maand bij Bibliotheek Gouda in die fantastische chocoladefabriek. Klik hier voor de data en thema's.

Goudse werknomadenGoudse Werknomaden

Ondernemende mensen in Gouda spreken zelf met elkaar af op een openbare plaats in Gouda waar je je laptop open kunt klappen om te werken aan jezelf, je bedrijf of iets anders. Deelname kost niks, alleen zijn je eventuele consumpties voor eigen rekening. De Goudse Werknomaden zijn al een tijd niet bij elkaar gekomen, maar als je zin hebt om het nieuw leven in te blazen dan vinden we dat leuk! Het is namelijk een doe-het-zelf constructie. Iedereen die meedoet is 'van de organisatie'! Je kunt afspreken op Facebook.

Sketchcrawl GoudaSketchcrawl Gouda

Ieder kwartaal gaan we samen tekenen op een leuke plek in Gouda, gevonden door Monique en Loes. Pak je tekenspullen en doe mee!

BoekselenBoekselen

Boekselen is creatief werken in een uitgelezen boek. Ik bedacht Boekselen en geef er huiskamerworkshops in. Ook geef ik andere creatieve workshops zoals Stempels maken van gum en Gevonden Gedichten. Je vindt alle informatie en data op de site van Boekselen.

Nu doen! WoerdenNu Doen Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij. Nu doen! is gehuisvest in de Openbare Bibliotheek van Woerden. Boekselen heeft een plek in de winkel in het voorportaal van de bibliotheek in Woerden en verzorgt creatieve workshops voor en met de deelnemers.

Kloek, wonen met zorgKloek, wonen met zorg

Kloek realiseert kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie. Kloek, wonen met zorg staat voor veilig, vertrouwd, eigen regie voor de bewoners, ook toegankelijk voor de lagere inkomens. Kloek heeft meerdere woningen in Roosendaal en binnenkort ook in Amsterdam. Voor andere plaatsen zijn de plannen volop in ontwikkeling. Ik ondersteun Kloek als communicatie coördinator. 

VORK CC

Ik werk intensief en met veel plezier samen met andere communicatiedeskundigen en -handigerds. Op die manier kan ik mijn klanten continuïeit en de juiste expertise bieden. Je vindt een overzicht op de pagina van VORK CC.